Nokia kumisaappaat

Nokian Jalkineet: Etusivu

Etusivu – Nokian Jalkineet

Nokian Jalkineiden kumisaappaissa yhdistyy yli satavuotinen käsityöosaaminen ja tinkimätön suomalainen design. Tarina alkoi vuonna 1898 ajatuksesta valmistaa …

Nokian Jalkineilta kumisaappaat kelille kuin kelille!

Naiset – Nokian Jalkineet

Laita jalkaan Nokian Jalkineiden kumisaappaat ja suuntaa polulle, pihalle tai puutarhaan. Nämä saappaat on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön.

Nokian Jalkineet | Karkkainen.com verkkokauppa

Nokian Jalkineiden kumisaappaissa yhdistyvät yli satavuotinen käyttöosaaminen, design ja käytännöllisyys. Kumisaappaat ovat paras jalkine vaihteleviin …

Nokian Jalkineet antaa mahdollisuuden nauttia ulkoilusta säästä kuin säästä. Nokian Jalkineiden kumisaappaissa yhdistyvät yli satavuotinen käyttöosaaminen, design ja käytännöllisyys. Kumisaappaat ovat paras jalkine vaihteleviin olosuhteisiin sillä satoi räntää taikka vettä niin kumisaappaat suojaa jalkasi kastumiselta.

120 VUOTTA POHJOLAN SÄÄSSÄ
Nokian Jalkineiden tarina alkoi vuonna 1898 ajatuksesta valmistaa laadukkaita kumijalkineita pohjoisen ilmaston erityistarpeisiin. Samalla asialla olemme edelleen. Haluamme, että ihmiset voivat nauttia ulkoilusta säällä kuin säällä. Kumisaappaissamme yhdistyvät yli satavuotinen käsityöosaaminen ja tinkimätön suomalainen design. Saappaiden huippulaadun ja käyttömukavuuden takaa lopulta pitkä kokemuksemme pohjolan säästä.

KONTIO
Meistä monillla on niistä muistoja. Kontioiden kanssa on jaettu sienestysretkiä ja saunanlämmityshetkiä. Nämä ikoniset kumisaappaat ovat olleet jo vuosikymmenten ajan tuttu näky mökkien kuisteilla ja tupien nurkilla ympäri maan. Jo vuodesta 1973 lähtien Kontiot ovat olleet kiinteä osa pieniä ja suuria suomalaisia askelia. Sateessa, paisteessa ja tuiskussa. Vaarilta perittyinä tai vastaostettuina. Villasukilla ja ilman.

Sanotaan, että vaatteet heijastavat aikalaisiaan. Heijastavista nauhoistaan tunnetut Kontiot tekevät sen ihan konkreettisestikin. Nämä elämänkumpparit kestävät aikaa paitsi luonnonkumin myös ajattoman designinsa ansiosta. Niitä on yhdistetty yhtä sujuvasti niin kukkamekkoihin kuin tuulipukuihinkin. Ja matka sen kun jatkuu – rämeiköstä Rööperiin, pelloilta puistoihin.

Nokian jalkineet | saappaat ja kengät jokaiselle – K-Rauta

K-Rauta

Nokian jalkineet suunnittelee ja valmistaa saappaat ja jalkineet työhön, vapaa-aikaan, niin sadesäälle kuin kuivalle kelille.

Aikuisten kumisaappaat Nokia Kontio Classic | tokmanni.fi

Aikuisten kumisaappaat Nokia Kontio Classic edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

https://www.prisma.fi/fi/prisma/tuotemerkki/nokian…

Täältä löydät kaikki nykymitoituksen mukaiset kokotaulukot Nokian-merkin miesten, naisten ja lasten tuotteille: Kumisaappaat – Lapsille; Kumisaappaat …

Nokian Kokotaulukko Kengät | Miehet – Naiset – Lapsille

Nokian Kokotaulukko Kengät | Miehet – Naiset – Lapsille | Bergfreunde.fi

Nokia Winter Light lasten talvikumisaappaat … 63,00 €. Nokian kumisaappaat · Hai kumisaapas sininen … Nokia Kontio low kumisaapas punainen.

Nokian size charts ➽ Vaatteiden, kenkien ja varusteiden koot | Miehet, naiset, lapset | EU, US & UK kokovertailussa

Kumisaappaat – Etola

Kumisaappaat • Etola

Keywords: nokia kumisaappaat, nokia saappaat, kumisaapas nokia, kumisaappaat nokia, nokia kumisaapas, nokia kengät, nokia huopakumisaappaat, nokia talvisaappaat