Titanic – Viaplay:n elokuvan ikäraja, näyttelijät ja muuta tietoa

Titanic on James Cameronin ohjaama draamaelokuva, joka julkaistiin vuonna 1997. Elokuvan ikäraja Suomessa on 12 vuotta. Titanic kertoo tarinan R.M.S Titaniciin astumisesta ja lopulta uponneesta laivasta. Elokuva seuraa fiktiivisiä hahmoja Jack Dawsonia (Leonardo DiCaprio) ja Rose DeWittiä Bukateria (Kate Winslet), jotka rakastuvat toisiinsa laivan matkalla New Yorkiin. Elokuva yhdistää historiallisen draaman ja romantiikan ainutlaatuisella tavalla.

Näyttelijät

Titanicin näyttelijäkaarti on täynnä maailmankuuluja nimiä. Elokuva teki monista näyttelijöistä kertaheitolla megatähtiä. Alla on luettelo muutamista päähenkilöistä:

Leonardo DiCaprio – Jack Dawson

Leonardo DiCaprio esittää Titanic-elokuvassa roolihahmoa nimeltä Jack Dawson. Hän on nuori taiteilija, joka on onnekas päästessään matkustamaan Titanicilla. DiCaprion roolisuoritus valloitti yleisön sydämet, ja Jack Dawsonista tuli elokuvan symboli.

Kate Winslet – Rose DeWitt Bukater

Kate Winslet näyttelee roolihahmoa nimeltä Rose DeWitt Bukater. Hän on nuori nainen yläluokkaisesta perheestä, joka tuntee olonsa vangituksi perinteissä ja odotuksissa. Rose ihastuu Jackiin ja heidän rakkaustarinansa on keskeinen juonetekijä elokuvassa.

Billy Zane – Caledon ‘Cal’ Hockley

Billy Zane näyttelee roolihahmoa nimeltä Caledon ‘Cal’ Hockley. Hän on Rose DeWitt Bukaterin kihlattu. Cal edustaa vauraan perheen perinteitä ja pyrkii säilyttämään asemansa yläluokassa. Hänen ja Jackin välille syntyy nopeasti vihamielisyys Roseen kohdistuvan kiinnostuksen takia.

Elokuvan historiaa

Titanic-elokuvan valmistuminen oli monivaiheinen prosessi, joka vaati valtavia ponnistuksia niin tuotannon puolelta kuin näyttelijöiltäkin. Elokuvalle rakennettiin suuri osa alkuperäistä Titanicia vastaavasti, jonka uppoaminen kuvattiin upean visuaalisesti ja realistisesti.

“Titanic on yksi menestyneimmistä ja suosituimmista elokuvista maailmanhistoriassa. Se keräsi valtavan määrän katsojia ja voitti useita Oscar-palkintoja vuonna 1998.”

– Elokuvakriitikko

Titanic Viaplayssa

Titanic-elokuva on saatavilla suoratoistopalvelu Viaplayn valikoimassa. Viaplay tarjoaa mahdollisuuden nauttia tästä rakastetusta klassikosta missä ja milloin vain. Elokuva on suosittu sekä uusien että vanhojen katsojien keskuudessa, ja sen koskettava tarina vetoaa yhä moniin.

Päätelmä

Titanic on elokuva, joka on jättänyt syvän jäljen elokuvahistoriaan. Ikimuistoiset roolisuoritukset, visuaaliset tehosteet ja yhteiskunnallinen merkitys tekevät siitä elokuvan, jota ei voi unohtaa. Katsojat voivat edelleen kokea tämän unohtumattoman matkan Titanicin kyydissä Viaplay-palvelun avulla.

Ofte stillede spørgsmål

Missä verkkoelokuvapalvelussa voin katsoa Titanic-elokuvan?

Voit katsoa Titanic-elokuvan Viaplayssa.

Mikä ikäraja Titanic-elokuvalla on?

Titanic-elokuvalla on 12 vuoden ikäraja.

Kuka näytteli päähahmoja Titanic-elokuvassa?

Titanic-elokuvassa päärooleissa nähtiin Leonardo DiCaprio ja Kate Winslet.

Miten kuvataan Titanic-elokuvan juoni?

Titanic-elokuva kertoo tositarinan vuonna 1912 uponneesta Titanic-aluksesta ja kahden nuoren rakkaustarinasta sen taustalla.

Kuinka pitkä Titanic-elokuva on?

Titanic-elokuva kestää noin 3 tuntia ja 15 minuuttia.

Milloin Titanic-elokuva julkaistiin?

Titanic-elokuva julkaistiin vuonna 1997.

Kuinka monta Oscar-palkintoa Titanic-elokuva voitti?

Titanic-elokuva voitti yhteensä 11 Oscar-palkintoa.

Kuka ohjasi Titanic-elokuvan?

Titanic-elokuvan ohjasi James Cameron.

Onko Titanic-elokuva perustuu tositapahtumiin?

Kyllä, Titanic-elokuva perustuu tositapahtumiin.

Missä maissa Titanic-elokuva oli suuri menestys?

Titanic-elokuva oli suuri menestys ympäri maailmaa, mutta erityisesti Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Artiklen Titanic – Viaplay:n elokuvan ikäraja, näyttelijät ja muuta tietoa har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 16 anmeldelser